Mirto vzw is een fusie van het vroegere Nevelland uit Gent en Revam uit Eeklo. In ons maatwerkbedrijf werken meer dan driehonderd mensen. Het grootste deel van hen heeft een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Mirto Print cvba is de nieuwe naam van onze drukkerij in Gent, het vroegere Nevelland Graphics. Mirto vzw en Mirto Print cvba vormen samen Mirto. Bekijk hier onze nieuwe website!

Joùw vaste partner

Je kan bij ons terecht voor Handling, Mailing en Uitwerk, Opdruk en Groenzorg. Welke activiteit je ook kiest, onze aanpak is altijd even professioneel. Samen zoeken we de beste aanpak om jouw project tot een goed einde te brengen met pasklare en kwalitatieve oplossingen. Zo verlopen jouw projecten sneller, gemakkelijker én goedkoper.

 

Duurzaam ondernemen

Respect is de rode draad in ons werk, en dat stralen we uit. We hebben respect voor iedereen – klanten, collega’s, leveranciers – en voor elke cultuur. Natuurlijk is onze visie bedrijfsmatig. Maar die gaat altijd samen met een grote portie aandacht voor de mens en het milieu. We zijn ervan overtuigd dat het ene niet zonder het andere kan.

 

Mensenwerk

Werken bij Mirto vzw is mensenwerk. Letterlijk en figuurlijk. Enthousiaste mensen, met én zonder beperkingen. Allemaal verschillend, maar toch met één gemeenschappelijke eigenschap: hun liefde voor het vak. Zij zorgen elke dag voor een professionele omkadering van al jouw projecten.

Maatwerkbedrijf Nevelland vzw behoort tot Groep Nevelland - Disclaimer & privacy - E-ON Internet Marketing