Maatwerkbedrijf Nevelland is gespecialiseerd in manuele en machinale service en stelt dagelijks meer dan 150 medewerkers -met en zonder beperkingen- aan het werk. U vindt bij ons de juiste oplossing voor de verwerking van uw project. Met zorg bij ons of bij u ter plaatse uitgevoerd.

Úw vaste partner

U kunt bij ons terecht voor  Verpakking, Mail Handling en Uitwerk. Welke activiteit u ook kiest, onze aanpak is altijd even professioneel. Samen zoeken we de beste aanpak om uw project tot een goed einde te brengen. Met pasklare en kwalitatieve oplossingen. Zo verlopen uw projecten sneller, gemakkelijker én goedkoper.

 

Duurzaam ondernemen


Respect is de rode draad in ons werk, en dat stralen we uit. We hebben respect voor iedereen – klanten, collega’s, leveranciers – en voor elke cultuur. Natuurlijk is onze visie bedrijfsmatig. Maar die gaat altijd samen met een grote portie aandacht voor de mens en het milieu. We zijn ervan overtuigd dat het ene niet zonder het andere kan.

Mensenwerk


Werken bij Maatwerkbedrijf Nevelland is mensenwerk. Letterlijk en figuurlijk. Enthousiaste mensen, met én zonder beperkingen. Allemaal verschillend, maar toch met één gemeenschappelijke eigenschap: hun liefde voor het vak. Zij zorgen elke dag voor een professionele omkadering van al uw projecten.

Nevelland maatwerkbedrijf is lid van Groep Nevelland - Disclaimer & privacy - E-ON Internet Marketing