Mirto vzw is een fusie van het vroegere Nevelland uit Gent en Revam uit Eeklo. In ons maatwerkbedrijf werken meer dan driehonderd mensen. Het grootste deel van hen heeft een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Mirto Print cvba is de nieuwe naam van onze drukkerij in Gent, het vroegere Nevelland Graphics. Mirto vzw en Mirto Print cvba vormen samen Mirto. Bekijk hier onze nieuwe website!

Groenzorg

Met ons is jouw gras groener dan aan de overkant!

Snoeien, maaien, wieden, scheren, ecologische onkruidbestrijding. Voor al deze activiteiten en meer kunnen wij een groot aantal openbare besturen en bedrijven reeds tot onze tevreden klanten rekenen.

Voor zowel kleine aanlegwerken als grote onderhoudswerken kan Maatwerkbedrijf Revam vzw niet alleen beroep doen op een grote expertise dankzij ervaring en opleiding maar ook op een goed uitgerust machinepark. Met grote aandacht voor veiligheid, ecologisch groenbeheer kunnen wij jou op maat gemaakte offertes aanbieden, waarin steeds de wensen van de klant centraal staan.

Vragen?

Heb je vragen of wens je bijkomende inlichtingen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren jou eerstdaags.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

Maatwerkbedrijf Nevelland vzw behoort tot Groep Nevelland - Disclaimer & privacy - E-ON Internet Marketing